Το άθλημα της χειροπάλης – 2ο μαθητικό τουρνουά

 

 

Στο πλαίσιο του Συλλογικού Προγραμματισμού του 3ου ΕΚ Αθηνών για το σχολικό έτος 2022-23, στον άξονα «Σχέσεις μεταξύ μαθητών/μαθητριών» πραγματοποιήθηκε στις 05/05/2023, στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, το 2ο μαθητικό τουρνουά χειροπάλης στο οποίο έλαβαν μέρος μαθητές/τριες της δεύτερης και της τρίτης τάξης του σχολείου μας.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε από μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροπάλης, (προπονητές και αθλητές) παρουσία του εκπροσώπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλλης (ΕΛ.Ο.Π.) κ. Φυλακτάκη Αναστάσιου. 

Στις 09/02/2023, στο αμφιθέατρο του σχολείου μας, προηγήθηκε ενημέρωση στους μαθητές/τριες της πρώτης και δεύτερης τάξης για το άθλημα της χειροπάλης, γνωστό και ως bras de fer.

Η δράση επιδιώκει να φέρει σε επαφή, μαθητές/μαθήτριες με αθλήματα τα οποία δεν είναι ευρέως διαδεδομένα καθώς και να καλλιεργήσει στους μαθητές/τριες την ευγενή άμιλλα  και να αναπτύξει το αθλητικό πνεύμα.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των μαθητών/τριών, η οποία  αποτυπώθηκε με το διπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων σε σχέση με την περσινή σχολική χρονιά.

Ευελπιστούμε με την βοήθεια όλων το 3ο τουρνουά να έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και την συμμετοχή όμορων σχολείων. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ